Hybridbane – Hvad er en hybridbane?

Hvad er en hybridbane?

En hybridbane kan nemt blive forvekslet med en almindelig grusbane, og det er ikke en variant, der er særlig udbredt i Danmark på nuværende tidspunkt. Det er en god investering at få etableret en hybridbane, da den har behov for langt mindre grus, vand og generel vedligeholdelse end andre typer baner.

Fordele ved hybridbaner

Der er mange gode grunde til at få anlagt en hybridbane. Det er ikke mindst en bane med gode spilleegenskaber, den har et lille vandingsbehov og kræver ingen forårsklargøring. Du har derudover mulighed for at anvende hybridbanen, kort tid efter det har regnet, som gør denne type bane til et glimrende alternativ til en grusbane.

Redbrick ClayproⓇ

Hos Sport Trading er vi eksperter indenfor etablering, renovering og vedligeholdelse af hybridbaner. Vi skræddersyer løsninger efter dine ønsker og behov, så du får en tennisbane, du kan have glæde af i mange år.

Få et uforpligtende tilbud på en hybridbane

Vil du høre mere om vores hybridbaner, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 40 55 72 49, sende en mail til info@sporttrading.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig.

Anlægning af hybridbane
Hybridbane