Udskiftning af kunstgræs til tennisbaner

Vi leverer og udskifter kunstgræs

Som en anlægsvirksomhed med over 30 års erfaring inden for sportsfaciliteter og anlægsarbejde tilbyder SPORT TRADING ApS anlæg og udskiftning af kunstgræs til tennisbaner. Og det er selvfølgelig altid af høj kvalitet! Vi har specialiseret os i at tilbyde kunstgræs til tennisbaner. Det er designet til at give spillere en autentisk spiloplevelse, som imiterer naturligt græs. Vi tilbyder også grus til tennisbane

Anlægning og udskiftning af kunstgræs i høj kvalitet

Hos SPORT TRADING ApS kan du stole på, at vi altid bruger kunstgræs af høj kvalitet og kun de bedste materialer til installationen af din tennisbane. Vi tager vores kunder alvorligt og sikrer, at de altid er tilfredse med vores arbejde.

Oplev fordelene ved kunstgræs til dine tennisbaner

Vi forstår vigtigheden af at have et jævnt og stabilt underlag til tennisbaner. Derfor er vores kunstgræs er specielt udviklet med dette formål for øje. Vores kunstgræs er holdbart, og vi garanterer, at det vil give spillere god bevægelsesfrihed. Det er også meget nemt at vedligeholde, så du kan nyde din tennisbane hele året rundt.

Det er vigtigt for os, at du er tilfreds, så vi lægger stor vægt på god service. Du kan være sikker på, at vi altid er tilgængelige for at besvare dine spørgsmål og tage os af eventuelle problemer, du måtte have.

Kontakt os for at høre mere om anlæg og udskiftning af kunstgræs til tennisbaner

Hvis du ønsker at lære mere om fordelene ved at installere en tennisbane med kunstgræs, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at give gode råd og vejledning om, hvordan du bedst kan udnytte din nye bane, og vi tilbyder også uforpligtende tilbud på installation af tennisanlæg.

Udover at installere kunstgræsset kan vi også hjælpe med yderligere konstruktion af din nye tennisbane.

Du kan kontakte os allerede i dag på info@sporttrading.dk eller ringe på (+45) 40 55 72 49. Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe den bedste tennisoplevelse for dig og dine spillere.

Ved udskiftning af kunstgræs

Vi tager os af alt, hvad der er nødvendigt for at sikre, at din tennisbane er i perfekt stand. Og så kan vi udskifte kunstgræstæpper, når de er nedslidte eller skal udskiftes. Men før vi går i gang, gennemgår vi bunden og udjævner revner, inden vi laver en udskiftning af dit kunstgræs, så det nye kunstgræs pålægges på et godt grundlag.