Padelbane

Padelbane? Vi klarer hele anlæggelsen

Sport Trading har +30 års erfaring med anlæggelse af sportsbaner. En padelbane måler 10×20 m, det vil sige halv størrelse af en tennisbane. Den har et underlag af kunstgræs og sand og har en rammekonstruktion af glas og trådnet. Padelsport er supergod motion og er samtidig et spil med gang i, der er underholdende at se på.

Søger du en padelbane? Vi foretager anlæggelsen af din padelbane fra start til slut og kan rådgive dig om den bedste placering, valg af underlag, om din padelbane skal kombineres med andre sportsgrene eller aktiviteter m.m.

Blandt de ting man skal overveje inden anlæggelsen af en padelbane er:

  • Banens placering ift. verdenshjørnerne
  • Om padel aktiviteten skal sammenlægges med andre sportsaktiviteter
  • Valg af spilleunderlag – der findes forskellige typer kunstgræs til formålet

Vi guider dig igennem alle de beslutninger, der skal træffes og sikrer, at du får en aktivitetsbane, der passer til netop dine behov.

Hvad er padelsport?

Padelsport er i hastig udbredelse i hele verden – i Spanien er det allerede den andenstørste sport efter fodbold. Padelsport er en folkesport, der er nem at komme i gang med og som kan spilles af stort set alle. Det spilles af 4 personer og kan siges at bestå af cirka 20% squash og 80% tennis. Det kræver ikke den store erfaring at få gang i spillet, og man har langt mere effektiv spilletid end ved fx tennis, da banen er kortere og man også gør brug af glasvægge.

Padel kan spilles både inden- og udendørs og er dermed en helårsaktivitet. Det er supernemt at lære at spille padel og spillet forbedrer både din reaktionstid og dine reflekser. Der kræves ikke så meget styrke og teknik, hvilket gør sporten velegnet for børn og begyndere. Det er heller lige så fysisk hårdt som andre typer ketchersport og der er derfor mindre risiko for skader. Man spiller med et kunstfiberbat og bolden ligner en tennisbold, men er mindre.

Er du interesseret i en padelbane?

Kontakt Sport Trading på telefon (+45) 40 55 72 49 for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud.