Anlæg af tennisbane – Få en pris på kunstgræs tennisbane

Anlæg af tennisbane med levetid

Vi har over 30 års erfaring inden for anlæg af tennisbane. En bane kan have en lang levetid, hvis man sørger for, at den bliver lavet på bedste vis og med ordentlige materialer. Grundet vores store erfaring, så kan vi også lave en super god og holdbar tennisbane til dit behov.

Anlæg af kunstgræs tennisbane eller tennisbanegrus

Hvad end du ønsker en kunstgræs tennisbane eller en bane i grus, så kan vi hjælpe. Ved en tennisbane i kunstgræs, gøres tennissæsonen længere, da kunstgræsset ikke kræver den samme vedligeholdelse som almindeligt græs.

En tennisbane udført med tennisbanegrus, kan også være en fordel, hvis man ønsker at have en bane med mere bevægelsesfrihed for spillerne. Disse to forskellige materialer er også begge nemme at vedligeholde, sådan at banerne holder sig flotte og klar til kamp.

Vi klarer hele processen

Når du vælger os som montør af din nye tennisbane, står vi for hele processen. Udover at sørge for lægningen af kunstgræs eller tennisbanegrus, sørger vi også for hegn, og hvad du ellers måtte ønske dig til din nye tennisbane. Vi hjælper gerne både private, tennisklubber og hoteller med at få lavet deres nye baner, som passer præcist til deres behov.

Vi giver dig gerne gode råd og vejledning til, hvilken type af tennisbane, der vil passe bedst. Vi leverer også en række andre sportsbaner, fx padelbane.

Få en pris på anlæg af tennisbane

Uanset om du ønsker en bane med kunstgræs eller tennisbanegrus, kan vi opføre den overalt i Danmark.

Få et uforpligtende tilbud med en pris på din nye tennisbane ved at ringe til os på telefon (+45) 40 55 72 49.