Anlæg af tennisbane med grus, kunstgræs tennisbane og pris

Se mere om anlæg af grus- eller kunstgræs tennisbane og pris

Vil du vide mere om anlæg af tennisbane med grus eller kunstgræs tennisbane samt pris på dette? Så læs med her.

Vi har over 30 års erfaring inden for anlæg af tennisbane med grus samt kunstgræs tennisbane. Kvaliteten er høj og til en fair pris.Det er vigtigt, da et velanlagt anlæg af tennisbane har betydning for banens levetid. En bane kan have en lang levetid, hvis man sørger for, at den bliver lavet på bedste vis og med ordentlige materialer.

Grundet vores store erfaring – med over 30 år i branchen, så kan vi også lave en super god og holdbar tennisbane til dit behov.

Anlæg af kunstgræs tennisbane eller tennisbane med grus

Hvad end du ønsker en kunstgræs tennisbane eller en bane i grus, så kan vi hjælpe. Ved en tennisbane i kunstgræs, gøres tennissæsonen længere. Det skyldes, at kunstgræsset ikke kræver den samme vedligeholdelse som almindeligt græs.

En tennisbane udført med tennisbanegrus, kan også være en fordel, hvis man ønsker at have en bane med mere bevægelsesfrihed for spillerne. Disse to forskellige materialer er også begge nemme at vedligeholde, sådan at banerne holder sig flotte og klar til kamp.

Vi klarer hele processen med din grus- eller kunstgræs tennisbane

Når du vælger os som montør af din nye tennisbane, står vi for hele processen. Udover at sørge for lægningen af kunstgræs eller tennisbanegrus, sørger vi også for hegn, og hvad du ellers måtte ønske dig til din nye tennisbane. Vi hjælper gerne både private, tennisklubber og hoteller med at få lavet deres nye baner, som passer præcist til deres behov.

Vi giver dig gerne gode råd og vejledning til, hvilken type af tennisbane, der vil passe bedst. Vi leverer også en række andre sportsbaner, fx padelbane.

Få pris på anlæg af tennisbane med kunstgræs eller grus

Uanset om du ønsker en bane med kunstgræs eller tennisbane grus, kan vi opføre den overalt i Danmark. Du kan også læse mere om hybridbaner her.

Få et uforpligtende tilbud med en pris på din nye tennisbane. Ring til os på telefon (+45) 40 55 72 49. Vi står også klar til at hjælpe dig på mail info@sporttrading.dk.
.