Multisportsbaner

Erfaringsbaseret anlæg af multisportsbaner

Sport Trading ApS har 30 års erfaring inden for anlæggelse af multibaner. Vi har anlagt multisportsbaner både i privat og industrielt regi. Det er derfor en god idé at kontakte os, hvis du vil vide mere om mulighederne for at få anlagt en eller flere multibaner.

Går du rundt og overvejer en multibane, kan du, mens du overvejer det, kigge i vores flotte billedgalleri og danne dig et billede af hvordan det vil komme til at se ud hos dig, hvis du beslutter dig for at anlægge en multibane.

Multisportsbaner giver plads til kreativ udfoldelse

En multisportsbane afmærker pladsen til leg og kreativ udfoldelse. Når der først er anlagt en multibane angiver det, at her må der tumles og leges!

Børnene kan trygt kaste bold og lege fangeleg på en multibane, og de slår sig ikke på samme måde, hvis de falder på en multibane fremfor asfalt. En multibane er jævn, og er derfor også rigtig god at køre på rulleskøjter på. De baner vi anlægger, er afgrænset af en bande, der er lavet af økologisk træ. På den måde skåner vi miljøet.

Æstetiske multibaner

Når du er på udkig efter en multibane, kigger du sikkert også efter udseende. Vi kan hjælpe dig med at anlægge en multibane, som ikke ødelægger det naturlige look i området. En multibane er en forbedring i dit udemiljø, og vi kan med vores store erfaring hjælpe dig med at anlægge en bane, så den passer bedst muligt ind i dit miljø.

Vi leverer også andre sportsbaner, fx de populære padelbaner.