Landskabsgræs

Anlægning af landskabsgræs i byrum, haver og foreninger

Mangler dine udearealer liv? Hos Sport Trading står vi klar til at forbedre din have og ejendoms udseende med realistisk landskabsgræs. Vores landskabsgræs kan bruges i blandt andet haveanlæg, institutioner og udestuer samt på balkoner, terrasser og på tag. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænsen. Vi har samtlige typer landskabsgræs, så du får den variant, som komplimenterer omgivelserne på bedste vis.

Fordele ved kunstgræs

Der er mange, der vælger at få anlagt kunstgræs i deres have eller omkring deres ejendom, og det er der flere grunde til. Kunstgræs kræver minimal vedligeholdelse, det er et miljøvenligt produkt, og det indeholder ikke skadelige stoffer. Derudover absorberer kunstgræs støj, og det kan klare at blive udsat for alt slags vejr.

Hvad er landskabsgræs?

Landskabsgræs består af kunstgræs, som er utroligt slidstærkt, har et naturligt udseende og bidrager samtidig med liv på din ejendom. Der findes mange forskellige varianter af landskabsgræs – vi sørger for rådgive dig om hvilken variant, der passer bedst til dit projekt.

Få mere information om anlægning af landskabsgræs

Vil du gerne høre mere om vores service i forbindelse med anlægning af landskabsgræs, eller vil du gerne have et uforpligtende tilbud på dit projekt? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 55 72 49, sende en mail til info@sporttrading.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Landskabsgræs