Golf – putting greens

Eksperter inden for anlæg af puttinggreen

​30 år i branchen gør os til eksperter, når det drejer sig om anlæg af puttinggreen. Vi har gennem årene været brugt meget til etablering af puttinggreens. Det har eksempelvis været når virksomheder har ønsket etablering af puttinggreen, eller når private har ønsket etablering af puttinggreen.

Vi står gerne for anlæg af den puttinggreen du vil have.

Etablering af puttinggreen er vores spidskompetence

Fordi Sports Trading har egen anlægs – og entreprenørafdeling, har vi oparbejdet en solid erfaring og kompetence, når det gælder etablering af puttinggreen. Vi kan anlægge puttinggreens i private haver, ligesom vi kan anlægge en puttinggreen på mindre arealer.

Når i går rundt med etablering af puttinggreen i tankerne, kan i kontakte os, eller kigge vores fine billedgalleri igennem, så er i et skridt næremere anlæg af puttinggreen. Vi etablerer naturligvis gerne en puttinggreen i den størrelse du ønsker.

Anlæg og etablering af puttinggreen af professionel entreprenør

Hvis du går rundt og overvejer etablering af puttinggreen, anlægger vi den gerne. Vi har anlagt mange puttinggreens gennem årene, og det fordi der er mange gode egenskaber ved en kunstigt anlagt puttinggreen. Når der bliver etableret en kunstig puttinggreen, slipper du får udgifter til en gartner, da en puttinggreen, som er kunstigt etableret, hverken kræver vanding eller græsslåning.

Vi kan også anlægge forskellige sportsbaner, fx en tennisbane eller en padelbane.