Køb af udstyr til tennisbaner

Skal du bruge løst udstyr til tennisbaner henviser vi til vores samarbejdspartner www.presencosport.dk

Sport Trading ApS tilbyder i samarbejde med Presenco Sport A/S alt indenfor tennisbane udstyr. Det gælder både udstyr til etablering, vedligeholdelse og indretningen af tennisbanen, men også udstyr til selve tennis træningen, herunder kegler, minitennisnet, ketchere, bolde og boldmaskiner.

Nedenfor ser du de produktkategorier, som tilbydes. Du klikker blot på billedet eller linket her www.presencosport.dk, hvorefter du omdirigeres til Presenco Sport A/S´ hjemmeside. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte Presenco Sport A/S direkte på 7550 6011 eller post@presencosport.dk.

Ved din bestilling kan du bruge rabatkoden “Sporttrading”, som giver 10% rabat uanset købets størrelse. Og bemærk lige, at rabatkoden kan bruges på hele sortimentet, herunder alt det andet udstyr, som Presenco Sport A/S også tilbyder. Så har du og din tennisklub brug for udendørs bordtennisborde, beachvolleybaner, cykelstativer eller udstyr til omklædningsrummet, så kan Presenco Sport A/S også hjælpe.

Hvem er Presenco Sport A/S?

Presenco Sport A/S har siden 1977 været dedikeret til salg og vejledning i indkøbet af rekvisitter til idræt, sport, bevægelse og leg til foreninger, sportshaller, institutioner, klubber og virksomheder. De arbejder meget tæt sammen med en lang række eksterne leverandører, herunder producenter, grossister samt service- og IT-virksomheder.

Presenco Sport A/S’ vision er at fremme aktivitetsniveauet inden for sport og idræt samt fysisk bevægelse, sjov, leg og læring til glæde for den enkelte og til gavn for sundheden og den almene trivsel i samfundet.